2014. július 6., vasárnap

Képekbe dermedt világok

 Az ~Írnom kell~ amatőr írói blog novellapályázatot hirdet amatőr és kezdő íróknak.
Téma:  Képek alapján novellát írni. A választott képnek valamilyen módon meg kell jelennie a műben.
Nevezési díj: nincs.
Stílusbeli megkötés: nincs.
Terjedelem: minimum 10 000, maximum 25 000 karakter. (kb. 2,5 - 7 oldal, A4-es oldal, 12-es Thimes New Roman betűtípussal, szóközökkel együtt. Kérjük, hogy a karakterszámok a megadott értékek között legyenek! A túl rövid, vagy túl hosszú novellák nem vesznek részt a pályázaton.) Formátum: *.doc, *.docx, *.pdf


Beküldési cím: irnomkell@gmail.com.  
Határidő: 2014.08.31 éjfél.


Az olyan alkotásokat, amelyek nem igazodnak a pályázat témájához, a zsűri, külön kérésre értékeli, de a pályázatból automatikusan kizárásra kerülnek. Amennyiben a zsűritől megfelelő értékelést kap, akkor az ~Írnom kell~ blog a blogon megjelentetheti.

Minden stílusból várjuk a novellákat, indokolt esetben több stílusban is hirdetünk nyerteseket.
Pályázni csak olyan novellával lehet, ami még nem jelent meg nyomtatásban, sem e-book-ban és nem indult más pályázaton. (Saját blogon való megjelenés nem akadály.)

Első sorban amatőr írók műveit várjuk, de nem zárjuk ki azokat sem, akiknek már jelentek meg írásai nyomtatásban.
A tisztességes verseny érdekében kérjük, hogy akik már kiadott művekkel büszkélkednek, azok jelezzék ezt. Megfelelő létszám esetén külön kategóriát képeznek, és innen is nyertest választunk.

Egy pályázó maximum két művel pályázhat.
Az e-mail-ben  kérjük megadni :
– a szerző polgári nevét,
– ha van, akkor az írói nevét is

Az ~Írnom kell~ blog visszajelzést küld a pályázatra leadott alkotás beérkezését követő néhány napon belül, hogy az megfelelt vagy sem a pályázat feltételeinek, így lehetőséget biztosítva, hogy még időben megfelelő alkotás kerüljön beküldésre. Ezért soha ne az utolsó pillanatban küldje be, hanem legalább két nappal a határidő lejárta előtt.

A legjobb pályaművekből az év végén e-könyvet készítünk.

Most jön az apróbetűs rész  :-)
A pályázók novellájuk beküldésével hozzájárulnak, hogy azokat akár a blogon, akár e-book-ban megjelentessük, ezért semmiféle juttatásra, honoráriumra nem tarthatnak igényt. Az ~Írnom kell~ blog non-profit kezdeményezés, bármilyen, általa eszközölt megjelentetésből anyagi haszna nem származik
 

Várjuk a novellákat, sok sikert és jó szórakozást

VÁLASZTHATÓ KÉPEK
1.

2.

3.

4.

5.

6.


7.

2 megjegyzés:

  1. Egy kérdésem lenne. Mi a pályázat tétje? A megjelentetés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jolán!
      Minden pályázatunkra azonos feltételek vonatkoznak, minden információ megtalálható "A pályázatokról" menüpont alatt. (Narancssárga link a fejléc alatt). Ha még maradnak kérdések, csak bátran :-)

      Üdv: Farkas V.

      Törlés